Saturday, March 21, 2009

bleter ja!!!!!!!!..

di terbangkn orang2..



agk mmbencikn kn klu asyik ad org nk bleter kt kta..
skit2 suh wt 2..
pas2 wt ni..
jgn wt 2..
jgn wt ni..
suma nk kna ikt ckp..
klu x ikt,ad la hbuan nnt..
huh..


bnci jgk ak bla kna leter..
tp klu ak yg bleter..
bnci jgk yg org rsa kn??..
hmmmmmmm...



8 ayt pepatung:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

bagitau sapa yang suka kena leter?
er..aku panggil itu sebgai tazkirah atau lecture..
mak kalau dah start tazkirah..mau meroyan aku kat tepi dinding rumah...

kalau lec dah start lecture dgn hal2 yg dia tak gemar...aku cam nak terjun fakuti..

orang2.. said...

huahahahahaha..tazkirah eh??..
hmmm...klu ak anggap 2 tazkirah,mkin mnjadi2 la ak bleter nnt..
ad alasan skit klu org marah..

LOL

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahaha..

saja je kau ek? hahaha..

eh, aku suggest ko buat pop-out window untuk comment, sennag sikit readers kau nak komen..(cadangan jer)

selamat ber malam pra-grad!
hoyeah!

orang2.. said...

xla..
igt ak sronok sgt nk bleter..
nnt ad org skit ati..
ak jgk ssh..


pop-out??..
camna bleh sngkn lg plak??..
hmmmmmm...


waaaaaa...
best siot mlm ni..
ak jd Jack the Titanic..
hahahahaha..
nnt ak ltak gbo..

muahahaha.. said...

berleter la bnyk2....
bila lg nk dgr org mmbebel.....

orang2.. said...

yelah 2..
mna la tau kn..
kot2 kn...

muahahaha.. said...

tau apa?
kot2 apa?

orang2.. said...

kot2 la kn..

hhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....